Ha Számít Az Ár, Velünk Jól Jár!

Eladó lakások Budapest 22. kerület

Eladó Telek Budatétény

Budapest XXII. kerület, Budatétény
Eladó Telek
Szabadkai utca

  • Ajánlat:Eladó
  • Tipus:Telek
  • Ár:30.000.000 Ft
  • Lakóterület:1066 m2
  • Hivatkozási szám:E-XXII-29-228
  • Érdeklődni:+36-20-852-5203

Leírás, további információk



Azonosító: E-XXII-29-228

Eladó a XXII. kerületben Mementó Szoborpark szomszédságában egy 1066 nm-es befektetési telek a Szabadkai utcában, mely körbe van kerítve. 
Az utca teljes közművel ellátott, teleken belül vízóra és villanyoszlop van. A telek egy beépítésre váró területen fekszik, de a környező részeken már kialakult családi házas lakóövezet. Jelenlegi szántó besorolású, melynek van lakóövezeti telek része, ahol 15% a beépíthetőség. Besorlása: Lke-2/Bt/7
Most gondoljon a gyermekei jövőjére (és a fenyegető inflációra!) vásároljon befektetési telket ma még elérhető áron Budapest egyik legjobban fejlődő részén, itt a remek alkalom!

Azon kedves ügyfeleknek, akik általunk találják meg leendő otthonukat, az ügyvédünk által szerkesztett adásvételi szerződés díjából kedvezményben részesülnek!

Felmerülő kérdéseire szívesen válaszolok. Hívjon
Mobil: +36-20-852-5203

További ajánlataim:
https://startingingatlan.hu


Kapcsolatfelvétel

Írjon tanácsadói segítségért nekünk:

Üzenetem elküldésével elfogadom az Általános Szerződési Feltételekben foglaltakat

Alulírott, a checkbox bepipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés b) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti.